close
تبلیغات در اینترنت
هشدار! زنان حامله تُن‌ماهی نخورند
محل تبلیغات شما

هشدار! زنان حامله تُن‌ماهی نخورند

بارداری,خوردنی ها در بارداری,دانستنی های بارداری,درباره بارداری,نوشیدنی ها در بارداری,

بارداری, خوردنی ها در بارداری, دانستنی های بارداری, درباره بارداری, نوشیدنی ها در بارداری

بخش کاربری

  http://s1.freeupload.ir/i/00005/tfetom24m6zg.pnghttp://s1.freeupload.ir/i/00005/zqmle61u012v.png

                                   http://s1.freeupload.ir/i/00005/ns43roqn5vsl.pnghttp://s1.freeupload.ir/i/00005/lw6q0hhrxnul.png  http://s1.freeupload.ir/i/00005/ao41ygucj1xi.pnghttp://s1.freeupload.ir/i/00005/28rv4vyic5g7.png                                      

آخرین ارسال های انجمن

هشدار! زنان حامله تُن‌ماهی نخورند


به نقل از ایسنا، متخصصان سلامت دریافتند میزان جیوه موجود در محصولات تن ماهی به حدی بالاست که تمام زنان حامله، شیرده و زنانی که قصد حامله شدن دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.

«جین هالوران»، مدیر طرح سیاست‌های غذایی اتحادیه مشتریان آمریکا می‌گوید: ما همیشه نسبت به مصرف تن ماهی نگرانی داشته‌ایم و اکنون به زنان توصیه می‌کنیم از خوردن هر گونه تن ماهی خودداری کنند.

این هشدار، دستورالعمل جدیدی را که از سوی آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) منتشر شده را تاحدودی نقض می‌کند. در این دستورالعمل برای نخستین بار اعلام شده که زنان حامله مصرف هفتگی ماهی خود را تا حداقل ممکن ادامه دهند. پس از آنکه مطالعات تایید کرد از هر پنج زن حامله، یک زن از خوردن ماهی اجتناب می‌کند، FDA مجبور به انتشار دستورالعمل جدید شد.

«استفن اوستروف»، کارشناس FDA در بیانیه‌ای اعلام کرد: یافته‌های جدید نشان می‌دهد محدود کردن یا اجتناب از مصرف ماهی در طول حاملگی یا سال‌های نخست کودکی به معنای از دست دادن ریزمغذی‌های حیاتی است که تاثیر قابل توجهی در رشد و نمو بدن انسان دارند.

وی افزود: زنان حامله همچنان می‌توانند به جای تن ماهی به میزان توجیه شده یعنی حدود ۲۲۶ الی ۳۴۰ گرم ماهی در هفته مصرف کنند. این گزینه‌ها شامل ماهی آزاد، میگو و «تیلاپیا» می‌شوند که همه آنها سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا-۳ هستند.

اما در مورد مصرف تن ماهی متخصصان همچنان هشدار می‌دهند که از مصرف تمام اشکال تن ماهی اجتناب شود چرا که یافته‌های جدید نشان می‌دهد ۲۰ درصد از تن ماهی‌های آزمایش شده در سال ۲۰۰۵ میلادی دو برابر بیش از میانگین‌های مجاز تعیین‌شده از سوی FDA محتوی جیوه هستند. این حجم بالای آلودگی جیوه باعث می‌شود که خریداران نتوانند تشخیص دهند کدام نوع تن ماهی دارای میزان جیوه متعادل و بی‌خطری است.

به گزارش ساینس‌ورلدریپورت، جیوه باعث آسیب زدن به بسیاری از اعضای بدن نظیر ریه، کلیه و سیستم عصبی می‌شود. جیوه به ویژه در زنان حامله باعث بروز آسیب مغزی، شنوایی و مشکلات بینایی در نوزادان آنها می‌شو

درباره : دانستنیهای بارداری , دانستنیهای جنسی بانوان ,


بازدید : 142 | تاریخ : چهارشنبه 19 فروردين 1394 زمان : 11:30 | نویسنده : nikin | نظرات ()
برچسب ها : بارداری , خوردنی ها در بارداری , دانستنی های بارداری , درباره بارداری , نوشیدنی ها در بارداری ,

مطالب مرتبط

آخرین مطالب ارسالی

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی